Eurosaadik Jaak Madison (EKRE) kirjutab Postimehes, et Euroopa Parlamendis eksponeeritakse maksumaksja kulul LGBT teemalist näitust, mis on kristlastele solvav. Näituse tellis Rootsi Vasakpartei esindaja Euroopa Parlamendis Malin Björk ja selle autoriks on rootslane Elisabeth Ohlson, kes on varemgi taolisi eksponeerinud «taieseid», kus kujutatakse seksuaalvähemusi kristliku sümboolikaga.

«Sellised pildid on miljonitele kristlastele südamest solvavad ja seda enam on absurdne, et käesolevat näitust eksponeeritakse uhkelt Euroopa Parlamendis, Euroopa maksumaksja raha eest. Kas see on suund, mida propageerib Euroopa Liit? Seksualiseeritud propaganda, mis ründab Euroopa domineerivat religiooni, kristlust?» kirjutab Jaak Madison.

Eurosaadik leiab, et analoogilist näitust islami kohta ei julgeks Euroopa Parlament korraldada, kuna see solvaks miljoneid Euroopas elavaid moslemeid.

Postimehe kommentaariumis märgib Lauri Vahtre: «Aga nurjatud hinged on alati nautinud kinniseotud ohvri mõnitamist. Just sellises seisundis on tõsikristlane, keda need pildid masendavad. Ta on selle vastu jõuetu. Jõuetut ja kaitsetut on mõnus alandada, mingit ohtu ei ole, aga kuulsust ja au suure «julguse» eest tuleb tünni- ja tõrretäite kaupa.»