«Tõepoolest, me elame maailmas, kus head peetakse kurjaks ja kurja peetakse heaks. Kus kõik on tagurpidi ja äraspidi,» kõneleb John-Henry Westen portaalis LifeSiteNews.

«Maailmas, kus Black Lives Matter esitatakse Nobeli rahupreemia kandidaadiks ja John Kerry, kes koos oma naisega omab hulgaliselt kinnisvara, sõiduautosid, maastureid ja eralennukit, on nüüd Bideni administratsiooni kliimatsaar, kes kutsub ameeriklasi planeedi päästmiseks ühistranspordiga sõitma.»

Edasi osutab Westen paavst Franciscusele, kes katoliiklastest traditsionaliste mainides rääkis «ravimisest», otsekui oleks tegemist haigusega, mida peab ravima.

«Kirik [USA-s] on väga elav, väga-väga elav. Võib eksisteerida traditsionalistlikke rühmitusi, kuid meil on neid ka siin Vatikanis. Seda saab ravida,» osundab ta paavsti sõnu.

«Igal religioonil on oma fundamentalistlikud rühmitused. Kõigil. Meil ka,» rääkis paavst. «Ja nad hävitavad, alustades oma fundamentalismist. Kuid need on väikesed religioossed rühmitused, kes on oma religiooni moonutanud ja haigeks teinud ning kes selle tulemusena võitlevad, peavad sõda või põhjustavad kogukondades lõhestumist, mis on üks sõja vorme. Kuid need fundamentalistlikud rühmitused esinevad kõigis religioonides.»

Westen lisab, et otse loomulikult ei järgnenud paavsti suust hukka mõistu kiriku õpetust õõnestavate progressiivsete rühmituste aadressil.

Loe ja vaata lähemalt siit.