Peaministripartei jagab valimiste eel kondoomipakke, millele on kirjutatud «Kõigil tõuseb», «Kolmekas on parem!», «Kindlalt libe-(raalne)!» ja «Keskmaa beebitõrje». Portaalile Objektiiv laekunud info kohaselt anti Rakveres grupiseksi paremusele osutav kondoomipakk koguni 14-aastasele poisile.

Objektiivile saadetud kirjas kirjeldab poisi isa, et Reformierakonna kampaaniabuss seisis kohaliku bussijaama ees ning sealt astus poisi juurde kollases jopes erakonna kirjadega meesterahvas, kes andis talle kondoomipaki kirjaga «Kolmekas on parem!», mainides seejuures lapsele, et see on mõeldud «noh, reedesteks plaanideks».

Lähemalt võib selle intsidendi kohta lugeda Objektiivist.

«Eriti vastik ja tegelikult otseseselt skandaalne on, et tõsises demograafilises kriisis vaevleva riigi peaministripartei jagab laiali kondoome, millele on kirjutatud «Keskmaa beebitõrje», justkui lapsed oleks mingid vaenlased või kahjurid, keda tuleb tõrjuda või kelle suhtes tuleb sisse seada relvasüsteeme nagu keskmaa õhutõrje,» kirjutas ühismeedias Sihtasutuse Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks juhataja Varro Vooglaid, kes kandideerib parlamenti EKRE nimekirjas.

«Grupiseksi propageerimine ei ole vähem vastik – rääkimata selle propageerimisest teismeliste seas, nagu reformierakondlased kuuldavasti teevad,» lisas Vooglaid.

Möödunud sügisel sai avalikuks info, et reformierakondlane Marko Mihkelson on teinud hulga fotosid alaealise tüdruku suguorganist, kuid pahameel suunati hoopis konservatiivide vastu, kes nõudsid Mihkelsoni lahkumist parlamendist.