Veebiportaalil Meie Kirik täitub täna 15 tegevusaasta. Väljaanne astus avalikkuse ette 1. juunil 2007, väljendades soovi «vahendada uudis- ja arvamuslugusid ning teoloogilisi artikleid, mis aitaksid orienteeruda kaasaja kireval usu- ja kirikumaastikul, mõista selgemini Kristuse kiriku missiooni selles maailmas ja süvendada kristlikku usku».

Meie Kiriku väljaandjaks on Augsburgi Usutunnistuse Selts (lad Societas Confessionis Augustanae). Väljaande peatoimetaja on kõik need aastad olnud Veiko Vihuri, kes oli aastatel 2015–2018 ka portaali Objektiiv peatoimetaja. Toimetusse kuuluvad veel Enn Auksmann ja Illimar Toomet.

Portaal alustas tegevust aadressil www.meiekirik.ee, kuid see leht on praeguseks suletud. 1. juunil 2015 hakkas Meie Kirik uuenenud kujul ilmuma uuel aadressil: www.meiekirik.net ning jätkab praeguses kujunduses alates 2020. aastast.

Väljaanne on tegev ka Facebookis ning YouTube’is.

Veebiportaali Meie Kirik tegevust saab soovi korral toetada jõukohase annetusega; toimetuse liikmed töötavad küll tasuta, ent veebilehe majutamise ning tehnilise poolega on seotud teatavad kulud.

Saaja: Augsburgi Usutunnistuse Selts
SEB: EE321010220072935012
Selgitus: Meie Kirik