Normaalsuse ja inimväärikuse taastamiseks on rohi olemas – see on Euroopa taasristiusustamine, märkis riigikogu esimees Henn Põlluaas (EKRE) 9. oktoobril toimunud usuvabaduse konverentsil peetud kõnes.

"Euroopa rahvaste identiteedi, kultuuriruumi ja kristluse eest seismine on igandlik. Islamiinvasiooniga kaasnevaid negatiivseid külgi kritiseerida ei tohi. Mitmel pool Euroopas eemaldatakse juba krutsifikse isegi katoliiklikest koolidest ja loobutakse jõulude tähistamisest, sest see solvavat islamiusulisi. Kristlik Euroopa ja kultuuriruum tõmbub koomale," kirjeldas Põlluaas olukorda Euroopas.

"Me oleme tunnistajaks nn uute euroopalike väärtuste pealetungile, millega esitatakse väljakutse kõikidele tegelikele euroopalikele väärtustele – traditsioonilisele perekonnale, moraalile, kristlikele väärtustele jne."

"Praktikas tähendab see, et kilbile on tõstetud dekadentlik ja äärmusliberaalne sundvõrdsustamine, äärmusfeminism, hedonism, nn sooneutraalsus ja seksuaalvähemused ehk LGBT ideoloogia," kõneles parlamendi spiiker.

Loe edasi siit.

Foto: Objektiiv.ee