Liberaalsele kursile kaldunud roomakatoliku kirikus annavad endast märku noored, kellel on saanud küllalt globalistlikust agendast ja kliimaideoloogiast ning kes soovivad, et Kirik juhiks neid taevasse, mitte ei sörgiks moodsa maailma sabas. Üks neist on 26-aastane austerlane Alexander Tschugguel, kes sõitis Rooma ja puhastas Santa Maria in Traspontina kiriku Pachamama ebajumalakujudest, mis olid Amazonase sinodi ajaks sinna toodud.

Usutluses USA konservatiivsele katoliiklikule kommentaatorile Michael Vorisele räägib Tschugguel lähemalt kahe nädala eest aset leidnud ja maailmas palju tähelepanu pälvinud aktsioonist, mida ta kavandas koos sõpradega ja mis viidi edukalt ellu – viis kirikusse toodud ebajumalakuju lendas varasel hommikutunnil Püha Ingli sillalt Tiberi jõkke.

"Jah, meil on saanud küllalt," kinnitab Alexander Tschugguel videointervjuus oma noorte mõttekaaslaste nimel. "Meie kui noored katoliiklased, me ei taha, et kirik oleks osa moodsast maailmast. Me tahame, et kirik oleks osa jumalikust maailmast ja juhiks meid jumalikku maailma, taevasse. Ja see pole võimalik, kui ta järgneb moodsale maailmale. Loomulikult me üritame ülestõusu."

"Ma olen austerlane, elan Euroopa südames – Viin on Püha Rooma keisririigi endine pealinn. … Euroopas on katoliiklik kultuur ja katoliku kirik tihedalt seotud meie elu ja ühiskonnaga," ütleb Tschugguel ja jätkab, et seda üritatakse ära kasutada ja allutada katoliku kirikut globalistlikule agendale ja kliimamuutuse ideoloogiale. Isegi paavst ütleb, et tuleb alluda ÜRO-le ja kuulata, mida see ütleb.

"Minu meelest see lihtsalt väär. Meie kui katoliiklased allume ainult Issandale ja Päästjale," rõhutab Tschugguel ja lisab, et on palju noori, kellel on toimuvast küllalt.

"Meil pole mingit varjatud agendat, meie agenda on väga selge – järgida Issandat Kristust koos Maarja ja kõigi pühakutega. Seda me tahame, seda me ootame katoliku kirikult, ja seda on katoliku kirik alati võimaldanud, nimelt just seda – kuni praeguseni, mil toimuvad suured muutused."

Pikema usutluse lõpetuseks ütleb Tschugguel: "Jah, mul on midagi öelda. Euroopa ei ole kadunud, sest Euroopas on midagi, mis väärib võitlust kuni lõpuni. … Meil Euroopas oli tõeliselt võimas katoliiklik euroopa kultuur, mis on andnud meile kõik, mis meil on… Me suudame Euroopas taas võidelda oma pärandi eest. … Ärge kaotage lootust Euroopa peale, me oleme veel üsna head."

Vaata lähemalt siit.

Loe ka uudist Pachamama kujud saatis "merekooli" katoliiklasest Austria noormees.

© Meie Kirik