Pärnu linnavolikogu on eraldanud linna kultuuri ekspertkomisjoni otsuse alusel ettevõttele OÜ Horizontal Entertainment 8000 eurot seksuaalvähemuste filmifestivali Festheart võõrustava "kultuuriklubi Tempel kultuuriprogrammi korralduskulude katteks". Samas ei leitud raha, et toetada Pärnu Eliisabeti koguduse pühapäevakooli laste sõitu Poola, vahendab Objektiiv.

Pärnu linnavolikogu liige Helle Kullerkupp (EKRE) juhtis tähelepanu tõsiasjale, et kui tänavu mai lõpus küsiti Pärnu linna esimesest lisaeelarvest 1440 eurot, et Pärnu Eliisabeti koguduse pühapäevakooli lapsed saaksid sügisesel koolivaheajal sõita Varssavisse kohtuma sealse roomakatoliku kiriku pühapäevakooli lastega tutvustamaks sealse koguduse noortele ja nende vanematele Pärnut, loomaks kontakte noorte kristlaste vahel ja tutvustamaks Euroopa ajaloo- ja kultuuriväärtusi, siis selleks linn raha ei leidnud.

Seda vaatamata sellele, et kohtumist toetab ja vahendab roomakatoliku kiriku Pärnu kogudus, mis katab ka enamuse laste sealse majutuse, toitlustuse ja ekskursiooniga seotud kuludest.

Sama kinnitas veebiehele Meie Kirik Pärnu Eliisabeti koguduse õpetaja Tõnu Taremaa.

Loe lähemalt siit.

© Meie Kirik